maanantai 22. heinäkuuta 2013

A day in our little family







*prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* klo 5:00 kuuluu herätyskellon sulosoinnut vierestä, Isi nousee ylös ja menee kylppäriin. Samaan aikaan toiselta puolelta alkaa kuulua vienoa vikinää pinniksestä, tyttö heräsi. Isi tulee kylppäristä, käy laittamassa maitoa valmiiksi, ottaa tytön sängystä, vaihtaa vaipan ja molemmat häviävät sitten makuuhuoneesta olkkariin ruokailemaan. Kuluu jonkun aikaa ja Isi tuo unisen Papusen takaisin sänkyyn nukkumaan ja reippaan tunnin kuluttua häviää itse töihin. Papu ja Äippä jatkaa unia vielä muutaman tunnin verran, ennen kuin nälkä iskee taas.

Näin alkaa jokainen arkiaamu meidän perheessä.

Noin klo 12 aikoihin Papua alkaa taas väsyttämään. Syödään ja valmistaudutaan päikkäreille, joko vaunuihin tai sänkyyn. Ensin nukutaan pari pientä pätkää ja ollaan taas hetkinen hereillä ja sitten noin klo 14 nukutaan pitempi päikkäripätkä. Isi pääsee klo 16:00 töistä ja Papunen jatkaa vielä uniaan kun Isi on kotiutunut. Kun tulee taas heräämisen aika, pääsee Isi ja Papunen viettämään yhteistä aikaa. 


Ja Äippä saa hetkeksi hengähtää.

Taas syödään, leikitään ja puuhaillaan yhdessä. välillä Äippä ja Papunen, toisinaan taas Isi ja Papu, ja jos oikein hyvin käy, niin koko perhe yhdessä.

Kellon alkaessa lähestyä 19, kaivetaan yökkäri valmiiksi ja käydään laittamassa kylpyvesi Papuselle valmiiksi. Kylvyn jälkeen kuivattelu ja hiukset kuosiin, yökkäri päälle ja aloitellaan tankkausta.

Ja taas nukuttaisi niin kovin.

Papusen käydessä iltaunille, Äippä ja Isi saa olla hetken kaksistaan, tai no se aika kulutetaan siihen että Isi istuu tietokoneella ja Äippä tuijottaa telkkaria. Parin tunnin kuluttua Äippä menee jo nukkumaan ja Isi jää odottelemaan Papusen heräämistä. Tämän tapahtuessa, Isi ja Papu syö ja tulevat molemmat sen jälkeen nukkumaan. Papusen herätessä yöllä on Äipän vuoro nousta ylös ja hoitaa pikkuisen Pavun tarpeet, jonka jälkeen unet taas jatkuvat mukisematta.

Kunnes taas kuuluu *prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* ja Isi nousee ylös.


Tällä kaavalla kuluu meidän päivistä melkeinpä jokainen, mutta kyllähän niitä poikkeuksia tulee aina vastaan. Meillä on sujunut arki hirmu hyvin ja aika on kulunut kuin siivillä. Pian vietetään Papusen 2kk päivää ja heti sen perään juhlitaan sitä kun meidän neiti saa iha ikioman nimen.




Love,
Claudia

2 kommenttia:

  1. Ihana tyttönen<3 Tulkaa kylää joku päivä!:)

    VastaaPoista
  2. Pitää tulla käymään ! :) kunhan saadaan nää ristiäisvalmistelut pois alta :D

    VastaaPoista